Üdvözöljük az INBA weboldalán!


PályázatA Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív program keretében cégünk 59 756 781 Ft összegű támogatást nyert a “Csomagolás-technológiai fejlesztés és létszámbővítés az INBA Zrt-nél” című projekt megvalósítására. Jelen projekt megvalósítása a fő tevékenységünk, a Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem versenyképességének javítását szolgálja. Célunk, hogy a minőségi dél-alföldi zöldséget, gyümölcsöt - a megrendelők által kívánt kiszerelésben, válogatott, csomagolt formában – minél több helyre eljuttassuk. Ehhez a projekt projekt keretében beszereztünk egy Belca BFI200 típusú flow-pack csomagológépet, 3 db DWC VSM-12 típusú kombinációs mérleget, 1 db Belca AC-24 súlyellenőrző mérleget és címkéző berendezést, valamint a csomagológéphez érintőképernyős vezérlőegységet. A gépbeszerzés mellett a helyi foglalkoztatás bővítéséhez, a vidék lakosságmegtartó képességének növeléséhez is hozzájárulunk, mivel a projekt keretében 1 fő gépkezelő és 2 fő csomagoló új munkatárs felvételét és hosszú távú foglalkoztatását is előirányoztuk. A gazdasági szempontokon túl fontosnak tartjuk cégünk szerepvállalását Ásotthalom közösségi szintjén is: termékeink telephelyünkön is megvásárolhatók (mérsékelt áron), időnként adomány formájában a helyi szociális hálózaton keresztül juthatnak el hátrányos helyzetű célcsoportokhoz, a növényi hulladék egy jelentős részét pedig felajánljuk helyi állattartóknak és vadgazdálkodóknak állati takarmányozásra.

A projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.9-20-2021-00143
A projekt időtartama:
2021.05.06 - 2021.09.10.
Elnyert támogatás:
59 756 781 Ft
Támogatás mértéke:
86,539221%


Pályázati azonosító: GINOP-4.1.4-19-2020-02411

Projekt címe: „50 kw-os teljesítményű napelemes rendszer kiépítése az INBA Zrt-nél

Támogatási összeg: 8 470 000 Ft, mely vissza nem térítendő támogatás az Európai Regionális Fejlesztési Alap-ból és hazai központi költségvetési irányzatból kerül finanszírozásra.

INBA ZRrt a dél-alföldi régió egyik legmeghatározóbb vállalkozása, mely elsődlegesen zöldség nagykereskedelemmel foglalkozik. Biztos felvevő bázist jelent a környék termelőinek, gazdálkodóinak. A vállalkozás forgalma és kapacitása indokolttá teszi a megújuló energiaforrás felé fordulást, így az INBA Zrt. vezetői, felelős gondolkodásuk révén az energiafelhasználás jelentős részét napelemes rendszer kiépítésével kívánják biztosítani.